KONTAKT: +381 69 423 2 081 |

Dr Dimitrijević | FIT TRUDNICA | NOVOSTI

INTERVENCIJE D Medica

KONIZACIJA GRLIĆA

Vodeći računa o celokupnom vašem zdravlju, želimo aktivno da učestvujemo u Vašoj prevenciji vodeći računa o vašoj životnoj dobi i najboljem duhu za buduće životne trenutake koji Vas očekuju.

BIOPSIJA GRLIĆA

Nijedna promena u okviru ženskog reproduktivnog zdravlja nije krajnje opasna ako je uočimo na vreme. Dozvolite da vodimo računa o vašem zdravlju u svim reproduktivnim dobima.

REVIZIJA MATERIČNE ŠUPLJINE

Specijalizvan stručni tim D Medica brine o mogućim postporođajnim komplikacijama ili nakon bilo koje intervencije nakon koje se sumnja na zaostali sadržaj u materici. Postanite deo DMEDICA porodice mi brinemo o vama.

POLIPEKTOMIJA

Ukoliko na vreme vodimo računa o svom zdravlju, ulaganje će nm se stostruko vratiti. DMEDICA polipektomija kao i niz drugih dijagnostičkih usluga u službi vašeg zdravlja.

APLIKACIJA I UKLANJANJE SPIRALE

Ukoliko su Vam potrebni odgovori na sva pitanja o bezbednoj zaštiti od trudnoće kao aplikacija i uklanjanje spirale uz konsultacije o mogućnostim u periodu ispred vas, obratite se D Medica stručnom timu.

HISTERESKOPIJA

Uz D Medica specijalizovan tim za ovakve vrste dijagnostičkih procedura, možete biti sigurni da je vaše zdravlje u najboljim rukama. Sistemski pristup svakom vašem pitanju i zahtevu u vašem zdravlju.

LOOP KONIZACIJA

Loop konizacija ili loop elektrohirurška eksciziona procedura (LEEP) je intervencija u terapijske svrhe i podrazumeva korišćenje tanke omčice koja uz pomoć nisko-voltažne električne energije za uklanjanje abnormalno tkivo na grliću materice.

LABIOPLASTIKA

Želimo da Vam sve mogućnosti čuvanja zdravlja i života bez tegoba učinimo pristupačnijim. Zato smo se usavršavali za sve vrste savremenih intervencija za unapređivanje ženskog zdravlja. D Medica labioplastika sada Vama na usluzi.

EKSTIRPACIJA BARTOLINIJEVE ŽLEZDE

Ukoliko vam je problem sa ovom žlezdom poznat ili ukoliko imate tegobe i sumnjate na bartolonijevu žlezdu, Doktor Dimitrijević i D Medica tim pružiće Vam najbolji medicinski tretman u rešavanju tegoba.

LEGALNI PREKID TRUDNOĆE

Odlučili ste se za željeni prekid trudnoće ili medicinsko stanje nalaže legalni abortus i prekid trudnoće, D Medica tim i Doktor Dimitrijević pružiće Vam najsavremeniji pristup prekidu trudnoće kao i odgovore na sva pitanja i konsultacije.

REJUVENCIJA VAGINE

Ukoliko iz različitih ličnih ili foziološko-medicinskih razloga postoji potreba za rekonstrukcijom vaginalne ili polne regije D Medica pruža vam neinsvazivni najsavremeniji metod otklanjanja tegoba.

HY CO SY

Sveobuhvatni sitem ispitivanja steriliteta podrazumeva ispitivanje prohodnosti jajovoda. D Medica vam pruža analizu po najsavremenijoj, bebezbodnoj i najpreciznijoj metodologiji.

DMEDICA LOOP konizacija

ENDOMETRIJALNA BIOPSIJA

Uz Doktora Dimitrijevića i D Medica specijalizovani tim, sve dijagnostičke nedoumice i ginekološke tegobe sada možete proveriti uz konsultacije i ednometrijalnu biopsiju na savremen brz i jednostavan način.

ODSTRANJIVANJE KONDILOMA

Doktor Dimitrijević i D Medica tim pružaju Vam mogućnost sveobuhvatnog pristupa lečenju, otlanjanju dijagnostici, analizama i prevenciji od kondiloma i Humanog Papiloma virusa. Oslonite se na našu stručnost.

LAPAROSKOPIJA

Najsavremenija ginekološka hiruška metoda za otklanjanje mnogobrojnih ginekoloških stanja i uzorka steriliteta saspecijalizovanim DMEDICA timom za endoskopske laparoskopske intervencije.

INSTRUMENTALNA REVIZIJA UTERUSA

Mnogobrojni primeri stručne praske celog D Medica tima omogućavaju Vam da se ceo operativni i postupak revizije sprovede na bezbedan i siguran način. Oslonite se na naše iskustvo.

EKSPOLORATIVNA KIRETAŽA

D Medica I Doktor Dimitrijević kao stručni i specijalizovani za otkrivanje različitih abnormalnosti i promena u cilju rešavanja problema i ginekoloških tegoba naših pacijenata.

Ostale usluge D Medica

CENOVNIK DMEDICA

CENOVNIK ZA LEKARSKU ORDINACIJU ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO DMEDICA je u izradi. 

Molimo Vas da nas, u međuvremenu, kontaktirate na:

Telefone:

  • +381 69 423 2 081
  • +381 11 4232081

ili napišete email upit za cene traženih usluga na ordinacija@dmedica.rs 

HVALA VAM NA POVERENJU!

DMEDICA U NAJBOLJOJ SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA!

ZAKAŽITE PREGLED

BRZI LINKOVI

CENOVNIK DMEDICA

CENOVNIK ZA LEKARSKU ORDINACIJU ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO DMEDICA je u izradi. 

Molimo Vas da nas, u međuvremenu, kontaktirate na telefone:

  • +381 69 423 2 081
  • +381 11 4232081

ili napišete email upit za cene traženih usluga na ordinacija@dmedica.rs 

HVALA VAM NA POVERENJU!

DMEDICA U NAJBOLJOJ SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA!