KONTAKT: +381 69 423 2 081 |

Dr Dimitrijević | FIT TRUDNICA | NOVOSTI

Dr sci. med. dr Dejan Dimitrijević

Specijalista ginekologije i akušerstva i doktor medicinskih nauka Dejan Dimitrijević punih 26 godina na usluzi Vašem zdravlju i prevenciji. 

Dr sci. med.
dr Dejan Dimitrijević

Specijalista ginekologije i akušerstva i doktor medicinskih nauka Dejan Dimitrijević punih 26 godina na usluzi Vašem zdravlju i prevenciji. 

Otvaranjem DMEDICA ginekološke ordinacije Doktor Dejan Dimitrijević želeo je da omogućiti dostupnost vrhunske usluge, dalje gradi  i ostane izbor od poverenja za žene i pacijentkinej svih đivotnih i reproduktivnih doba. 

continuous-one-line-badge-ribbon-support-prevent-hiv-aids-isolated-white-background-world-day-december-awareness-red-202133269

Dr Dimitrijević u službi vašeg zdravlja

Specijalista ginekologije i akušerstva i doktor medicinskih nauka Dejan Dimitrijevič, punih 26 godina je intenzivnoj praksi, specijalizaciji sa zapaženim učešćem na mnogobrojnim stručnim koneferncijama, medinskim skupovima, medicinskim kongresima širom sveta radi unapređivanja znanja, prakse i metodologije prevencije, lečenja u oblasti Ginekologije i Akušerstva.

Dejan Dimitrijević svoju stručnu prasku započeo je 1998. godine u GAK Narodni Fron, od kada je nakon završenog specijalističkog ispita u oblasti ultrazvulne dijagnostika. Od 2007. do 2014. godine radi na odeljenjima Intenzivne nege, konzervativnog steriliteta, preoprativne pripreme, i ultrazvučne dijagnostike a od 2017 gie na odeljenju Porodilišta.

Postdiplomskim Magistarskim studjama i odbranom magistrature, usmerava se ka oblasti histerosonografije i histeroskopije u dijagnozi krvarenja u perimenopauzi čime postaje specijalizovan za endoksposkemetode diujagnostike bolesti materice,  dok doktorskom tezom, iz oblasti Humane reprodukcije usmerava na probleme striliteta i terapijeke metode kod endometrioze istražujući značaj primene postoperativne hormonalne terapije u pojavi recidiva kod bolesnica operisanih od endometrioze jajnika.

Osnivač Ass. dr sci. med. Dejan Dimitrijević specijlista ginekologije i akušerstva rođen je 1971. u Beogradu.  Po završetku Medinskog fakulteta u Beogradu zapošljava se i Zasniva radni odnos u Ginekološko akušerskoj klinici „Narodni front“, 1998 godine, gde 2002. goine nakon položene specijlizcije stiče zvanje i rdai kao specijalista ginekolog akušer na odeljenju ultrazvučne dijagnostike.

Od 2007. goidne sa ambicijom daljeg usavršavanja i rada u različitim oblastima ginekologije svoje iskustvo stiče na različitim odeljenim GAK „Narodni Front te 2007.godine radi kao specijalista ginekolog akušer na Odeljenju Intezivna nega, zatim od 2008.godine na odeljenju Konzervativni sterilitet,od 2009.godine na odeljenju Preoperativna priprema,od 2013.godine na odeljenju Dnevna bolnica, od od 2014.godine, Ultrazvučna dijagnostika, da bi i od 2017. godine, Doktor Dimitrijević započeo rad i  na odeljenju Porodilišta.

Dr. Dimitrijević na široko je poznat po ogromnom broju intervencija, uspešnih hitnih i regularnih intervencija i porodđaja i velikom broju intervencija koje je stizao dnevno da obavi te su vremenom redovi ispred njigovih ordinacija postajali sve veći. Dr. Dejan Dimitrijević  2007. godine počinje sa stručnim angažmanom kao konsultant i specijalisa u mnogobrojnim poznatim privatnim ordinacijam i klinikama u Beogradu. Kada o njemu institucionalno i javno počinje da se govori kao o jednom od najboljih lekara u Srbiji u oblasti ginekologije i akušerstva.

Kod Dr Dimitrijevića uvek termin više...

 

Kod doktora Dimitrijevića godinama, sve više se tražio termin više, bez obzira da li se radi o privatnoj ili državnoj ginekološko-akušerskoj instituciji.

U istraživanju 2019. goidne   „Kakva su nam porodilišta“, koje je sproveo  portal BEBAC učestvovalo je više od 12 000 mama koje su bile u prilici da ocene svoje iskustvo i boravak u porodilištu, ali i svoje ginekologe, kada je Dr Dejan Dimitrijević proglašen jednim od 6 najboljih  ginekologa u Srbiji prema glasanju mama i porodilja a najboljim ginekologom u Beogradu.

Konačno 2021. godine, zajedno sa svojim kolegama sa kojima je godinama zajedno reševao mnogobrojne standarne, hitne, urgentne ili teške intervencije i sprovodeći standarne ili nove moderne metode u dijagnostici, prevenciji i lečenju u različitim zdravstvenim institucijama za ginekologiju i akušerstvo, osniva samostalno Ordinaciju za ginekologiju i akušerstvo DMEDICA u centru Beograda.

DMEDICA uz sva poštovanja zakona o zaštiti ličnih podataka pruža mogućnost svojim pacijentima da elekronskim putem pošalju upit u pregledu, lekaru ili vrsti tegobe, te da se odgovor i zakazivanje termina izvrši po Vašem odabiru putem email-a ili telefonskim pozivom DMEDICA službe

Prvi izazov lekarskog tima jeste da se usavrši da se nosi a svakom vrstom izazova a druga da sa svojim pacijentima kvalitetom izgradi poverenje. Učestvujete i vi u edukaciji o prevenciji đenskog zdravlja. 

Svi sadržaji na stranicama DMEDICA.RS su iskljulivo informativnog sadržaja i ne mogu zameniti savet ili pregled lekara. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

CENOVNIK DMEDICA

CENOVNIK ZA LEKARSKU ORDINACIJU ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO DMEDICA je u izradi. 

Molimo Vas da nas, u međuvremenu, kontaktirate na:

Telefone:

  • +381 69 423 2 081
  • +381 11 4232081

ili napišete email upit za cene traženih usluga na ordinacija@dmedica.rs 

HVALA VAM NA POVERENJU!

DMEDICA U NAJBOLJOJ SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA!

ZAKAŽITE PREGLED

BRZI LINKOVI

CENOVNIK DMEDICA

CENOVNIK ZA LEKARSKU ORDINACIJU ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO DMEDICA je u izradi. 

Molimo Vas da nas, u međuvremenu, kontaktirate na telefone:

  • +381 69 423 2 081
  • +381 11 4232081

ili napišete email upit za cene traženih usluga na ordinacija@dmedica.rs 

HVALA VAM NA POVERENJU!

DMEDICA U NAJBOLJOJ SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA!